ΕΣΠΑ

Bibikas Special - Ολοκληρωμένα Συστήματα Προσβασιμότητας και Κινητικότητας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Bibikas Special ιδρύθηκε με στόχο τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας και της κινητικότητας των ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη.

Όλοι μαζί θέλουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας και να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα πρόσβασης και μετακίνησης που αντιμετωπίζουν. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια αναβάθμισης των υφιστάμενων δομών και στη δημιουργία νέων, ώστε να γίνουμε μία κοινωνία που σέβεται και αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες της.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ Στόχος μας είναι η κάθε είδους κάλυψη προσβασιμότητας και κινητικότητας.

Το σύστημα freeSTAIR με κάθισμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθάει τους χρήστες όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν δυσκολία κατά την ανάβαση σε σκάλες.
Το σύστημα freeSTAIR για αμαξίδια έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να κινούνται με αυτονομία, ασφάλεια και άνεση.
Το freeSTAIR σύστημα κατακόρυφης μεταφοράς επιτρέπει την πρόσβαση σε κτίρια όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή η λειτουργία ανελκυστήρα.
Οι μεταλλικές ράμπες εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση σε άτομα με αμαξίδια, άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα.
Νέα, ολοκληρωμένα συστήματα οριζόντιας μεταφοράς, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για χρήστες με ορισμένες αναπηρίες ή κινητικά προβλήματα.
Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με σκοπό να προσφέρουν αυτονομία στον χρήστη ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του.
0
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
0
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Οι καλύτεροι!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες ή την εταιρία μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά ή, ακόμη, με μια επίσκεψη στο γραφείο μας.

Κεντρικά Γραφεία
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 86, Χαλκίδα

Υποκατάστημα
Κώτσου 39-41, Χαλκίδα

22210 94777

info@bibikasspecial.com


    μου για σκοπούς επικοινωνίας σχετικά με το παραπάνω αίτημα μου και περαιτέρω με την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.

    Back to top