ΣΥΣΤΗΜΑ FREESTAIR

 

Το αναβατόριο ΑΜΕΑ  σύστημα κατακόρυφης μεταφοράς (Vertiplat) είναι ένα υδραυλικό σύστημα ανύψωσης που έχει σχεδιαστεί για χρήστες με περιορισμένη κινητικότητα, επιτρέποντας την πρόσβαση σε κτίρια όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή λειτουργία ανελκυστήρα.

Πρόκειται για την οικονομικότερη λύση κάθετης μεταφοράς έως και 7 μέτρα. Το σύστημα απαιτεί ελάχιστο χώρο, καθιστώντας την ιδανική λύση τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.

Διατίθεται σε 2 εκδόσεις:

  1. Απλή πλατφόρμα ανοιχτού τύπου με στηθαία ύψους 1100mm και καλύψεις με λαμαρίνα βαμμένη σε RAL ή plexiglass
  2. Θάλαμος αλουμινίου σε RAL 9016 και 7001 με καλύψεις από πολυκαρβονικό και plexiglass

 

Ωφέλιμο Βάρος 300 Kg

Μέγιστη Διαδρομή 7m

 

BS MINI POCKET

 

Η πλατφόρμα BS Mini Pocket είναι η ιδανική λύση για την απόκτηση προσβασιμότητας σε χώρους με λίγα σκαλοπάτια όπου υπάρχουν ειδικές αρχιτεκτονικές δεσμεύσεις. Η οπτική του επίδραση είναι σχεδόν ασήμαντη καθώς η πλατφόρμα είναι ενσωματωμένη στο πάτωμα όταν είναι κλειστή. Είναι σχεδιασμένη για χρήστες με μειωμένη κινητικότητα με ή χωρίς αμαξίδιο και είναι εξοπλισμένη με σύστημα ασφαλείας που εξασφαλίζει την αξιοπιστία του. Τα χαρακτηριστικά της την καθιστούν κατάλληλη για ιδιωτική αλλά και δημόσια χρήση ώστε να ξεπεραστούν αρχιτεκτονικά εμπόδια.

Eυθύγραμμo Kλιμακοστάσιο
Εσωτερική/Εξωτερική Χρήση
Ωφέλιμο Βάρος 340 Kg
Με/χωρίς αμαξίδιο

 

BS MINISIRIO

 

H πλατφόρμα κατακόρυφης μεταφοράς BS Minisirio είναι ιδανική για την παροχή απεριόριστης πρόσβασης σε κτήρια χτισμένα πάνω σε όροφο. Η ανοιχτή καμπίνα με ειδικά χαμηλά τοιχώματα λύνει τα προβλήματα χώρου που συναντώνται σε σοφίτες. Μπορεί να εγκατασταθεί είτε σε τοίχο είτε με τη χρήση μεταλλικού σκελετού επιτρέποντας την τοποθέτηση της μονάδας οπουδήποτε στο σπίτι. Με μέγιστη διαδρομή 14,5 μέτρων προσφέρει στον χρήστη μια εξαιρετική υπηρεσία με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να παρεμβαίνει στην αρχιτεκτονική του χώρου εγκατάστασής του. Η κατανάλωση ρεύματος του BS MiniSirio είναι εντυπωσιακά χαμηλή, παρόμοια με αυτή μιας συνηθισμένης οικιακής συσκευής. Η αξιοπιστία του σε όλες τις καιρικές συνθήκες σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό των κτηρίων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις λεπτομέρειες και στο φινίρισμα του, που συνδυάζοντας με τη μεγάλη γκάμα προαιρετικών χρωμάτων δίνεται η δυνατότητα εξατομικευμένου ανελκυστήρα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και απαιτήσεις του πελάτη.

Εσωτερική/Εξωτερική Χρήση
Ωφέλιμο Βάρος 315 Kg
Μέγιστη Διαδρομή 14,5m