Ανθεκτικός ανελκυστήρας στις καιρικές συνθήκες

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες μας είναι ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες, προσφέρουν άνετη πρόσβαση σε όλους τους ορόφους και δημιουργούν μια απρόσκοπτη ροή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που θα κάνει το εσωτερικό του σπιτιού σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Kατάλογος προϊόντος

All-inclusive αντίληψη του ανελκυστήρα

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες μας είναι ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες, προσφέρουν άνετη πρόσβαση σε όλους τους ορόφους και δημιουργούν μια απρόσκοπτη ροή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που θα κάνει το εσωτερικό του σπιτιού σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Ανθεκτικός ανελκυστήρας στις καιρικές συνθήκες

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες μας είναι ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες, προσφέρουν άνετη πρόσβαση σε όλους τους ορόφους και δημιουργούν μια απρόσκοπτη ροή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που θα κάνει το εσωτερικό του σπιτιού σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Αποτελεσματική λύση στο χώρο

Οι ανελκυστήρες εξωτερικού χώρου Cibes έχουν ελάχιστη δομική επίδραση στο κτήριο σας και η πλατφόρμα επιβατών αποτελεί το 70% του συνολικού χώρου που καταλαμβάνει ο ανελκυστήρας. Μια εξαιρετική χρήση του χώρου!

Εγκατάσταση σε 3-4 μέρες

Η ιδέα του έτοιμου ανελκυστήρα μας επιταχύνει την εγκατάσταση και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο κτήριό σας.

Το outdoor concept είναι διαθέσιμο για μεγέθη πλατφόρμας 1000×1467 και 1100×1467 mm και διασφαλίζει ότι ο ανελκυστήρας σας είναι ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες.

 • Κεκλιμένη εξωτερική οροφή, που προστατεύει τον ανελκυστήρα από τη βροχή και το χιόνι.
 • Καπάκια πόρτας από πλεξιγκλάς ή χάλυβα.
 • Κομψές, ανθεκτικές στη σκουριά πόρτες αλουμινίου.
 • Σφραγισμένα, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες κουμπιά κλήσης.
 • Σφραγισμένοι υαλοπίνακες φρεατίου.
 • Κάτω πλαίσιο με αντιδιαβρωτική επίστρωση.
 • Αντιπλημμυρικό ηλεκτρικό διαμέρισμα.

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες μας είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν σε εύρος θερμοκρασίας περίπου -10° έως +30° Κελσίου. Για πιο ακραία κλίματα, προσφέρουμε πρόσθετες επιλογές και λύσεις για τον έλεγχο της θερμοκρασίας.

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες μας είναι εξοπλισμένοι για να αντιστέκονται σε ζεστές και χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή και χιόνι. Ανακαλύψτε τη φιλοσοφία μας για ανελκυστήρες ανθεκτικούς στις καιρικές συνθήκες!

Εξωτερική στέγη

Η οροφή έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται τη βροχή και το χιόνι (3kN/m², ζώνη χιονιού 3). Η κλίση της οροφής μπορεί να διαμορφωθεί σε 3 κατευθύνσεις.

Πόρτες αλουμινίου

Η πόρτα αλουμινίου AL5 (στα αριστερά) διατίθεται ως προεπιλογή για ανελκυστήρες εξωτερικού χώρου, η πλήρως υαλωμένη AL6 (στα δεξιά) διατίθεται προαιρετικά.

Στέγαστρο σε πλεξιγκλάς

Το στέγαστρο από πλεξιγκλάς φαίνεται ελαφρύ και κομψό και σας προστατεύει από τη βροχή και το ελαφρύ χιόνι στην είσοδο και την έξοδο.

Θόλος από ατσάλι

Ο χαλύβδινος θόλος είναι πολύ στιβαρός και σας προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τη βροχή και το χιόνι στην είσοδο και την έξοδο.

Κουμπιά κλήσης ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες

Το κουμπί από ανοξείδωτο χάλυβα είναι κατηγορίας IP55 και η πρόσοψη από αλουμίνιο είναι σφραγισμένη για να αντέχει στη βροχή και την υγρασία.

Άψογο φινίρισμα

Δεν φαίνονται πριτσίνια στο εσωτερικό του φρεατίου. Το γωνιακό προφίλ περιλαμβάνει ένα κάλυμμα που κρύβει όλα τα πριτσίνια, για άψογο φινίρισμα.

Σφραγισμένα γυάλινα πάνελ

Τα γυάλινα πάνελ του φρεατίου είναι εξοπλισμένα με ελαστικό στεγανοποιητικό για την αποφυγή διείσδυσης νερού και τη μείωση της συμπύκνωσης.

Έξυπνες λύσεις θέρμανσης

Για την προστασία των ηλεκτρονικών του ανελκυστήρα σε χαμηλές θερμοκρασίες, προσφέρουμε θερμαινόμενες επιφάνειες για τα κλειδαριές των πορτών και ένα αερόθερμο για το μηχανοστάσιο.

Έτοιμο για κλιματιστικό

Εάν ζείτε σε ζεστό κλίμα, η προσθήκη ενός συστήματος κλιματισμού στον ανελκυστήρα σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε τόσο την άνεση των επιβατών όσο και η ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα. Οι ανελκυστήρες εξωτερικού χώρου Cibes διατίθενται έτοιμοι για εγκατάσταση A/C και η επιλογή περιλαμβάνει κιβώτιο σύνδεσης για διευκόλυνση της εγκατάστασης.

Drip Plate

Εάν ζείτε σε ένα μέρος όπου βρέχει συχνά, το drip plate είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τοποθετημένη στη βάση του φρεατίου, οδηγεί το νερό της βροχής μακριά από τον ανελκυστήρα.

Έτοιμη υδρορροή

Μια άλλη έξυπνη λύση για την εκκένωση των βροχόνερων είναι η εγκατάσταση υδρορροής και σωλήνα αποχέτευσης. Τα εξωτερικά μας στέγαστρα διατίθενται με τα κατάλληλα εξαρτήματα για να διευκολύνουν την εγκατάσταση!

Φράχτης χιονιού

Εάν ζείτε σε μέρος όπου χιονίζει το χειμώνα, ο χιονοφράκτης είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό ασφαλείας που εμποδίζει την ξαφνική απελευθέρωση χιονιού και πάγου από την οροφή.

Ο φωτισμένος θόλος LED σας προσφέρει ένα όμορφο εφέ φωτισμού καθώς και μια πρακτική, πρόσθετη πηγή φωτός τη νύχτα.

Ο ευέλικτος σχεδιασμός των ανελκυστήρων Cibes για εξωτερικούς χώρους είναι εύκολος να προσαρμοστεί σε διάφορες εφαρμογές και αρχιτεκτονικά στυλ. Απλώς αποφασίζετε πώς θέλετε να φαίνεται ο ανελκυστήρας σας και εμείς βεβαιωνόμαστε ότι θα λάβετε έναν ανελκυστήρα με τις επιλογές και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Ανύψωση σε οποιοδήποτε RAL

Οι ανελκυστήρες μας διατίθενται σε 250+ χρώματα RAL. Βρείτε την τέλεια απόχρωση για το lift σας στο χρωματολόγιο RAL.

Ταιριαστή πρόσοψη πλήκτρων

Η πρόσοψη του κουμπιού κλήσης παραδίδεται σε γκρι ή λευκό στάνταρ χρώμα, αλλά διατίθεται προαιρετικά σε οποιοδήποτε χρώμα RAL ή premium, για να ταιριάζει με τον ανελκυστήρα σας.

Στέγαστρο σε πλεξιγκλάς

Παραδίδονται από φυσικό, ανοδιωμένο αλουμίνιο και πλεξιγκλάς στάνταρ, οι ζάντες και τα εξαρτήματα στερέωσης του θόλου διατίθενται σε οποιοδήποτε χρώμα RAL ή premium.

Τεχνικές πληροφορίες

 • Εγκατάσταση : Εξωτερική
 • Ονομαστικό φορτίο : 400/500 kg
 • Τροφοδοτικό : 1 × 230 VAC/3 × 230 VAC/3 × 400 VAC, 50 Hz, 16 A, 3 × 2,5 mm²
 • Ταχύτητα : Μέγιστη 0,15 m/s
 • Ελάχιστος ύψος κορυφής : Εξαρτάται από τη διαμόρφωση του ανελκυστήρα
 • Pit ανύψωσης : 0/50 mm
 • Σύστημα κίνησης : Βίδα και παξιμάδι
 • Μέγιστη διαδρομή : 13 μ
 • Μέγιστος αριθμός στάσεων : 6
 • Χειριστήρια ανύψωσης : Ένα άγγιγμα (αυτόματη κίνηση) στις προσγειώσεις, κράτημα για λειτουργία στην πλατφόρμα
 • Ισχύς κινητήρα : 2,2 kW
 • Μηχανοστάσιο : Ενσωματωμένο (MRL)
 • Διαμόρφωση πόρτας : Μονή πρόσβαση, ανοιχτή, διπλανή
 • Οδηγίες και πρότυπα : MD 2006/42/EC, EN 81-41

Καλέστε μας στο 22210 94777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!


  μου για σκοπούς επικοινωνίας σχετικά με το παραπάνω αίτημα μου και περαιτέρω με την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.