Ανελκυστήρες Πισίνας

Kατάλογος προϊόντων Ανελκυστήρων Πισίνας

Blupool

Bluone

Το BLUONE είναι ο πρώτος ανελκυστήρας της DiGi Project και το πρώτο κινητό βοηθητικό μέσο στην αγορά που μπορεί ταυτόχρονα να μεταφέρει και να ανυψώσει τον χρήστη από τα αποδυτήρια στο νερό.

Το BLUONE είναι ένα καινοτόμο βοήθημα για τη μεταφορά και την είσοδο στην πισίνα ατόμων με
μειωμένη κινητικότητα που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο νερό με ασφάλεια, ταχύτητα και άνεση.

Blupool

BluPool

Το BLUPOOL είναι μια κινητή ιατρική συσκευή που αποτελεί εξέλιξη του best seller μας BluOne όσον
αφορά το σχεδιασμό, την τεχνολογία και τη χωρητικότητα, η οποία αυξήθηκε έως και 140 kg.

Αυτός ο ανελκυστήρας διαθέτει οκτώ επίπεδα ασφαλείας που επιτρέπουν την είσοδο στο νερό με
λειτουργικό και ασφαλή τρόπο τόσο για τον χειριστή όσο και για τον τελικό χρήστη.

Pandapool

PandaPool

Το PANDA POOL βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Είναι ταυτόχρονα μηχανοκίνητος και φορητός ανελκυστήρας, εξοπλισμένος με ράβδο έλξης με αυτόματη έλξη για τη μείωση κάθε προσπάθειας του χειριστή.

Ο PANDA POOL διαθέτει ικανότητα φόρτωσης 150 kg και 8 επίπεδα ασφαλείας, καθιστώντας τον όχι μόνο την κορυφή της σειράς, αλλά και το παγκόσμιο σημείο αναφοράς στους ανελκυστήρες πισίνας: η καλύτερη σύνθεση ποιότητας, καινοτομίας, αξιοπιστίας και τεχνολογικής εξέλιξης.Pelican Pool

PelicanPool

Το PELICAN POOL είναι μία νέα συσκευή που εγγυάται στα άτομα με μειωμένη κινητικότητα πρόσβαση στην πισίνα. Αυτό το νέο μοντέλο, χάρη στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, επιτρέπει την άρση των κατασκευαστικών εμποδίων ακόμη και σε πισίνες με εξωτερικούς τοίχους ύψους έως 50 cm. Επιπλέον, χάρη στο πρακτικό σύστημα περιστροφής του καθίσματος, ο χρήστης μπορεί να εκτελεί τις λειτουργίες της εισόδου και εξόδου από το νερό με πλήρη αυτονομία.

Όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς DiGi Project, ο φορητός ανελκυστήρας πισίνας PELICAN POOL διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά όσον αφορά την ασφάλεια και την πρακτικότητα.

Eco Pool

ecoPool

O ECOPOOL είναι φορητός ηλεκτρικός ανελκυστήρας πισίνας που διευκολύνει τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα να μπουν στο νερό. Ο ανελκυστήρας έχει χωρητικότητα φορτίου 140 kg.

Είναι εξοπλισμένος με μπροστινά ελαστικά στοπ ασφαλείας και το φρένο βρίσκεται στους πίσω τροχούς. Το προσκέφαλο περιλαμβάνεται – τα μπράτσα είναι ρυθμιζόμενα και το στήριγμα των ποδιών αφαιρείται για πιο άνετη βύθιση στο νερό.

in Pool

inPool

Ο INPOOL είναι ο ανελκυστήρας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες άρσης των δομικών εμποδίων σε υδάτινα περιβάλλοντα, από την ιδιωτική πισίνα μέχρι την πισίνα των SPA, των πολυτελών ξενοδοχείων, καθώς και των δημόσιων πισινών.

Η ευκολία εγκατάστασης, οι μειωμένες συνολικές διαστάσεις, αλλά ταυτόχρονα η ασφάλεια και οι τεχνικές προδιαγραφές των υλικών, καθιστούν το INPOOL την έξυπνη και υπεύθυνη επιλογή, δεδομένης της ελάχιστης επίδρασης στο περιβάλλον και του ελκυστικού σχεδιασμού του.

f100 f100m

F100 – F100 M

Οι σταθεροί ανελκυστήρες πισίνας F100 και F100M διαμορφώνονται ως μια σταθερή και περιστρεφόμενη δομή, η οποία προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού πελάτη.

Συγκεκριμένα, ο ανελκυστήρας F100M είναι πλήρως μηχανοκίνητος και επιτρέπει στον χρήστη να είναι εντελώς ανεξάρτητος. Από την άλλη πλευρά, ο ανελκυστήρας F100 δεν είναι πλήρως μηχανοκίνητος: ο χρήστης μπορεί να μπει και να βγει από το νερό μόνος του με τη βοήθεια ενός τηλεχειριστηρίου, αλλά η περιστροφή του βραχίονα στην πισίνα πρέπει να πραγματοποιείται από έναν βοηθό.

f130

F130

Ο σταθερός ανυψωτήρας F130 επιτρέπει, μέσω της κατασκευής του με σημαία, τη στερέωση σε περιμετρικούς ή φέροντες τοίχους, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για υπόγειο στο έδαφος. Η αγκύρωση πρέπει πάντα να πραγματοποιείται σε πέτρινο ή με πάχος άνω των 25 cm τοίχο έδρασης με τη βοήθεια πείρων ή αντιπλάκας ασφαλείας.

Ο ανελκυστήρας μπορεί να εξοπλιστεί με κάθισμα + ρόδες ή με ιμάντες. Το μοντέλο F130 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για υπερυψωμένες θεραπευτικές πισίνες σε τοιχοποιία, υδρομασάζ, λασποθεραπεία που βρίσκονται σε περιορισμένους χώρους.

f145

F145 – F145 B

Τα μοντέλα F145 (έκδοση με ψηλό στύλο) και F145B (έκδοση με χαμηλό στύλο) είναι διαμορφωμένα ως ημι-φορητοί ανελκυστήρες πισίνας, καθώς περιλαμβάνουν σταθερά (αλλά αφαιρούμενα) μέρη εγκατεστημένα στο δάπεδο και μια καρέκλα + τροχήλατο καροτσάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο μεταφοράς από την πισίνα στα αποδυτήρια και αντίστροφα.

Εναλλακτικά, ο ανελκυστήρας μπορεί να είναι εξοπλισμένος με σφεντόνα. Οι ανελκυστήρες F145 και F145B επιτρέπουν, μέσω της δομής τους, την αγκύρωση στο έδαφος μέσω τριών τύπων λύσεων: μια εξωτερική πλάκα που στερεώνεται με πείρους ή μια πλάκα που βυθίζεται σε τσιμεντόλιθο 60x60x60 ή, εναλλακτικά, μια υποδοχή που εξαφανίζεται στο έδαφος.