Άνετο, οικονομικό και διαχρονικό αρχιτεκτονικό Σκανδιναβικό στυλ

Αναζητάτε μια άνετη και οικονομικά αποδοτική λύση ανελκυστήρα με αυτόματο έλεγχο; Ο C1 Pure είναι προσιτός, αποδοτικός στο χώρο και εύκολος στην εγκατάσταση, καθιστώντας τον μια εξαιρετική λύση ανελκυστήρα για δημόσια, εμπορικά και οικιστικά κτήρια.

Όλα τα στοιχεία του ανελκυστήρα είναι έτοιμα, γεγονός που επιταχύνει τόσο την παράδοση όσο και την εγκατάσταση. Στην πραγματικότητα, αυτός ο μοναδικός ανελκυστήρας καμπίνας μπορεί να παραδοθεί σε μόλις 6-8 εβδομάδες και να εγκατασταθεί σε λίγες μόνο ημέρες.

Κατάλογος προϊόντος

Κατασκευή που εξοικονομεί χώρο

Ο Cibes C1 Pure είναι ένας βιδωτός ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο που απαιτεί πολύ λιγότερο χώρο στο δάπεδο από έναν συμβατικό ανελκυστήρα. Όλα τα στοιχεία του χωράνε μέσα στο φρεάτιο. Σε συνδυασμό με ύψος οροφής μόνο 2500 χιλιοστά και συνολικό βάθος ανελκυστήρα μόλις 100 χιλιοστών, ο ανελκυστήρας C1 είναι η τέλεια λύση.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Η έτοιμη έννοια για ανελκυστήρα μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγες μέρες και απαιτεί ελάχιστη προετοιμασία του κτηρίου και πολύ λιγότερη ανθρώπινη εργασία από έναν συμβατικό ανελκυστήρα.

Λειτουργεί με οικιακό ρεύμα

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε την καλωδίωση του σπιτιού σας, ο οικιακός σας ανελκυστήρας λειτουργεί με κανονικό οικιακό ρεύμα. Όλα τα ηλεκτρικά είναι plug & play και ο C1 Pure διατίθεται σε εκδόσεις που έχουν σχεδιαστεί για τροφοδοτικό 3×400, 3×230 και 1×230 VAC.

Μειωμένο κόστος κατασκευής

Ο ανελκυστήρας είναι διαθέσιμος με έτοιμο φρεάτιο και απαιτεί ελάχιστη προσαρμογή του κτηρίου για την εγκατάστασή του, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους κατασκευής.

C1 Pure με έτοιμο φρεάτιο

Το Cibes C1 Pure διατίθεται με ένα κομψό, έτοιμο φρεάτιο ανύψωσης από χάλυβα ή υαλοπίνακες για μείωση του χρόνου κατασκευής και των κατασκευαστικών εξόδων.

C1 Pure σε φρεάτιο τοιχοποιίας

Το Cibes C1 Pure μπορεί να παραδοθεί χωρίς έτοιμο φρεάτιο και να τοποθετηθεί μέσα σε έναν φρεάτιο τοιχοποιίας για απρόσκοπτη ενσωμάτωση. Επίσης, η τέλεια λύση για την αντικατάσταση μιας παλιάς εγκατάστασης ανελκυστήρα.

Αυτόματες συρόμενες πόρτες

Ο Cibes C1 Pure διαθέτει τηλεσκοπικές συρόμενες πόρτες τόσο για τους ορόφους όσο και για καμπίνα. Οι πόρτες διατίθενται με πάνελ πόρτας από χάλυβα ή γυαλί που ανοίγουν προς την πλευρά του μηχανήματος.

Λειτουργία με ένα άγγιγμα

Εξοπλισμένος με μια πλήρως κλειστή καμπίνα, ο Cibes C1 Pure σας μεταφέρει στο πάτωμα της επιλογής σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

LED εξοικονόμησης ενέργειας

Η οροφή της καμπίνας είναι σχεδιασμένη με ανθεκτική, πράσινη τεχνολογία LED και έξυπνο προγραμματισμό φωτός που εξοικονομεί ενέργεια.

Μικρότερο μηχανοστάσιο

Χώρος οροφής 2500 mm

Pit ανελκυστήρα 100 mm

Απόλυτη ενσωμάτωση στον χώρο

Το έξυπνο σύστημα τοίχων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εσωτερικό χώρο σύμφωνα με το γούστο σας τόσο πριν την παράδοση όσο και μετά. Διαλέξτε μία από τις πολλές επιλογές και αναβαθμίστε τον ανελκυστήρα σας!

Επιλογές δαπέδου

Φινιρίσματα καμπίνας

Επιλογές οροφής

Αναζητάτε μια λύση ανελκυστήρων επιβατών που συμμορφώνεται με όλα τα σχετικά πρότυπα προσβασιμότητας; Ο C1 Pure διατίθεται με μια σειρά αξεσουάρ προσβασιμότητας που θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις οποιουδήποτε δημόσιου ή εμπορικού έργου.

Ο στιβαρός οριζόντιος πίνακας ελέγχου από ανοξείδωτο χάλυβα διατίθεται ως μία μονάδα για την πλευρά του μηχανήματος (στην πλευρά D) ή ως διπλή μονάδα (και στις δύο πλευρές D και B). Όταν ο Cibes C1 Pure παραδίδεται με οριζόντιο πίνακα ελέγχου, ο πίνακας σέρβις παρέχεται πάντα από ανοξείδωτο χάλυβα για να ταιριάζει.

Ο οριζόντιος πίνακας ελέγχου είναι εξοπλισμένος με κουμπιά αφής 50×50 mm εξοπλισμένα με οπίσθιο φωτισμό και γραφή Braille, ενώ τα κουμπιά κλήσης 50×50 mm είναι απτικά και εξοπλισμένα με οπίσθιο φωτισμό. Τα κουμπιά κλήσης διατίθενται προαιρετικά με πρόσοψη σε οποιοδήποτε χρώμα RAL ή premium.

Τεχνικές πληροφορίες

 • Εγκατάσταση : Εσωτερικός χώρος
 • Ονομαστικό φορτίο : 300/375/450/525/630 kg
 • Τροφοδοσία : 3 × 400 VAC/3 × 230 VAC, 50/60 Hz, 16 A, 5 × 2,5 mm² ή 1 × 230 VAC 50/60 Hz, 32 A 5 × 2,5 mm²
 • Ταχύτητα : Μέγιστη 0,15 m/s
 • Ελάχιστο ύψος κορυφής : Πάνω όροφος 2500 mm
 • Pit : 100 mm (120 mm εάν το δάπεδο είναι εξοπλισμένο με ξύλινο laminate ή πλακάκια)
 • Σύστημα κίνησης : Βίδα και παξιμάδι
 • Μέγιστη διαδρομή : 15 μ
 • Μέγιστος αριθμός στάσεων : 6
 • Χειριστήρια ανύψωσης : Ένα άγγιγμα (αυτόματη κίνηση)
 • Ισχύς κινητήρα : 4,0 kW για 3 x 400 VAC ή 3,7 kW με 3 × 320/1 × 230 VAC
 • Μηχανοστάσιο : Ενσωματωμένο (MRL)
 • Διαμόρφωση πόρτας : Πρόσβαση μονής/ανοιχτής πρόσβασης
 • Οδηγίες και πρότυπα : MD 2006/42/EC, ισχύοντα μέρη των EN 81-41, EN 81-20 και EN 81-70

Καλέστε μας στο 22210 94777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!


  μου για σκοπούς επικοινωνίας σχετικά με το παραπάνω αίτημα μου και περαιτέρω με την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.