Απλός και διαχρονικός ανελκυστήρας πλατφόρμας προσβάσιμος σε αναπηρικά αμαξίδια

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας Cibes A5000 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για ανελκυστήρες, που μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε νέα ή υπάρχοντα κτήρια χωρίς την ανάγκη για σημαντικές κατασκευαστικές εργασίες. Εξάλλου, ο διαχρονικός του σχεδιασμός ταιριάζει άψογα στα περισσότερα αρχιτεκτονικά μοντέλα, χάρη στην ευρεία ποικιλία επιλογών σε χρώματα και υλικά.

Λόγω της προσαρμοστικότητάς του σε διαστάσεις και επιλογές σχεδίασης, ο Cibes A5000 αποτελεί μια ιδανική επιλογή για καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία, δημόσια κτίρια αλλά και για οικίες.

Kατάλογος προϊόντος

All-inclusive αντίληψη του ανελκυστήρα

Ο ανελκυστήρας παρέχεται έτοιμος προς εγκατάσταση μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων και των πλαισίων ανύψωσης που μπορεί να είναι κατασκευασμένα είτε από χάλυβα είτε από γυαλί. Ειδικότερα για το μοντέλο Cibes A5000, δεν απαιτείται η κατασκευή φρεατίου ανύψωσης από σκυρόδεμα.

Λειτουργεί με το συνηθισμένο ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού.

Απλά συνδέστε τον ανελκυστήρα και είναι έτοιμος προς χρήση, χωρίς κανένα περίπλοκο ηλεκτρικό σύστημα.

Αποτελεσματική λύση ανύψωσης στο χώρο

Ο Cibes A5000 δεν χρειάζεται λάκκο ανύψωσης ούτε μεγάλο ύψος χώρου, μόνο 2300 mm είναι αρκετό (για τις τυπικές πόρτες). Το εντυπωσιακότερο είναι ότι η πλατφόρμα για τους επιβάτες αποτελεί το 70% της συνολικής επιφάνειας της ανυψωτικής πλατφόρμας. Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς ανελκυστήρες, αυτό αποτελεί μια πραγματικά αξιοσημείωτη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου!

Τοποθέτηση σε 2-3 μέρες

Το έτοιμο πλάνο ανύψωσης και ο σχεδιασμός για εξοικονόμηση χώρου βοηθούν ώστε η εγκατάσταση να γίνει πιο γρήγορα και να μειωθεί η ανάγκη για κατασκευαστικές εργασίες. Επιπλέον, το Cibes A5000 έχει πολύ χαμηλότερο κατασκευαστικό αντίκτυπο στο κτήριό σας σε σύγκριση με έναν συμβατικό ανελκυστήρα.

Προσβασιμότητα Ανελκυστήρα Cibes A5000

Η πιο σημαντικότερη ερώτηση που θα πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας, στη διαδικασία επιλογής ενός ανελκυστήρα, είναι ποιος είναι ο σκοπός χρήσης του ανελκυστήρα.

Οι τυπικές διαστάσεις A5000 (1000×1467/1100×1467 mm) ενδείκνυνται για τη μεταφορά αναπηρικών αμαξιδίων, πεζοπορικών βοηθημάτων και καροτσιών, ενώ η μεγαλύτερη διάσταση (1000×1967 mm) είναι ιδανική για την πλειονότητα των σκούτερ κινητικότητας.

91% ανακυκλωσιμότητα

Στη bibikasspecial, δεσμευόμαστε να μειώσουμε τον αντίκτυπο που έχει το προϊόν μας στον πλανήτη. Το Cibes A5000 έχει υπολογισμένη διάρκεια ζωής 25 χρόνια* και είναι ανακυκλώσιμο έως 91%.

Χωρίς μηχανοστάσιο

Όλα τα μηχανήματα με βίδες και οι ηλεκτρικές συσκευές χωράνε μέσα στον διπλό τοίχο πίσω από την πλατφόρμα των επιβατών.

Δεν απαιτείται λάκκος για ανελκυστήρα

Ο Cibes A5000 μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στο πάτωμα με μια μικρή ράμπα πρόσβασης, ή με μια ελάχιστη εσοχή στο πάτωμα μόλις 50 mm.

Χαμηλό ύψος

Ο Cibes A5000 με τυπικές πόρτες απαιτεί ελάχιστο ύψος οροφής μόλις 2300 χιλιοστά.

Ecosilent drive

Το σύστημα οδήγησης EcoSilent κάνει τη λειτουργία του ανελκυστήρα 45% ενεργειακά αποδοτικότερη και είναι σχεδόν αθόρυβο. Εξοπλισμένο με το σύστημα οδήγησης EcoSilent, ο ανελκυστήρας παράγει έναν χαμηλό βουητό μόλις 40 dB, ο οποίος ενσωματώνεται άψογα με τους ήχους της καθημερινής ζωής.

Πανοραμικός σχεδιασμός ανελκυστήρα

Ο ανελκυστήρας της Cibes A5000 μπορεί να είναι γυάλινος σε όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της πλευράς των μηχανημάτων. Το γυαλί δίνει μια φανταστική εμφάνιση και διατηρεί τη φωτεινότητα και την αίσθηση ανοιχτού χώρου.

Χαμηλό ταβάνι στον τελευταίο όροφο;

Έχετε χαμηλό ύψος οροφής ή μια κεκλιμένη οροφή στον ανώτατο όροφο; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Ο Cibes A5000 μπορεί να εφοδιαστεί με πόρτα ύψους 1100 mm που ταιριάζει κάτω από οποιαδήποτε οροφή.

Τεχνικές πληροφορίες

 • Εγκατάσταση : Εσωτερικός χώρος
 • Ονομαστικό φορτίο : 400/500 kg
 • Τροφοδοτικό : 1 × 230 VAC/3 × 230 VAC/3 × 400 VAC, 50 Hz, 16 A, 3 × 2,5 mm²
 • Ταχύτητα : Μέγιστη 0,15 m/s
 • Ελάχιστο ύψος κορυφής : 2300 mm (πόρτα σε όλο το ύψος)
 • Pit ανύψωσης : 50 mm ή 0 mm με ράμπα πρόσβασης
 • Σύστημα κίνησης : Βίδα και παξιμάδι
 • Μέγιστη διαδρομή : 15 μ
 • Μέγιστος αριθμός στάσεων : 6
 • Χειριστήρια ανύψωσης : Ένα άγγιγμα (αυτόματη κίνηση) στις προσγειώσεις, κράτημα για λειτουργία στην πλατφόρμα
 • Ισχύς κινητήρα : 2,2 kW
 • Μηχανοστάσιο : Ενσωματωμένο (MRL)
 • Διαμόρφωση πόρτας : Μονή πρόσβαση, ανοιχτή, διπλανή
 • Οδηγίες και πρότυπα : MD 2006/42/EC, EN 81-41

Καλέστε μας στο 22210 94777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!


  μου για σκοπούς επικοινωνίας σχετικά με το παραπάνω αίτημα μου και περαιτέρω με την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.