Ανελκυστήρας βαρέως τύπου για εμπορεύματα και άτομα έως 1000 κιλά

Μειώστε τον κίνδυνο ατυχημάτων από την ανύψωση βαρέων εμπορευμάτων και αυξήστε την παραγωγικότητα προσθέτοντας έναν ανελκυστήρα εμπορευμάτων στο κτήριο σας. Μπορείτε να μετακινήσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια έως και 1000 κιλά αγαθών και ανθρώπων μεταξύ των ορόφων. Οι περισσότεροι βιομηχανικοί ανελκυστήρες είναι κατάλληλοι μόνο για μεταφορά εμπορευμάτων όπως παλετοφόρα και δεν είναι πιστοποιημένοι για τη μεταφορά ανθρώπων. Ο ανελκυστήρας προϊόντων Cibes, από την άλλη πλευρά, είναι επίσης κατάλληλος για άτομα, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, σκούτερ κινητικότητας και ακόμη και φορεία (ανάλογα με το μέγεθος).

Έτσι οι ανελκυστήρες αποθήκης Cibes είναι η ιδανική λύση για δημόσια κτήρια, όπως αποθήκες, καταστήματα, ξενοδοχεία και σιδηροδρομικούς σταθμούς

Kατάλογος προϊόντος

Cibes A8000

Ο Cibes A8000 είναι ένας ανελκυστήρας εμπορευμάτων που προορίζεται για την ασφαλή μεταφορά βαρέων εμπορευμάτων. Το μεγάλο μέγεθος πλατφόρμας, οι πολύ μεγάλες πόρτες και η ικανότητα ανύψωσης έως και 1000 kg καθιστούν τον ανελκυστήρα εμπορευμάτων πολύ κατάλληλο για τη μεταφορά, για παράδειγμα, ενός παλετοφόρου ή ενός ρολού κοντέινερ.

Εμπιστευτείτε ανεπιφύλακτα τους ανελκυστήρες φορτίων μας

Όταν μεταφέρετε βαριά φορτία, η ασφάλεια είναι ακόμα πιο σημαντική. Οι ανελκυστήρες μας για φορτία διαθέτουν αρκετά μέτρα ασφαλείας πάνω και γύρω από την πλατφόρμα, προσφέροντας ασφάλεια σε όλους τους επιβάτες. Η πλατφόρμα και ο πίνακας ελέγχου είναι εξοπλισμένοι με άκρα ασφαλείας για να αποτρέψουν τυχόν κολλήματα. Ο ανελκυστήρας αγαθών είναι συμμορφωμένος με την Οδηγία Μηχανημάτων 2006/42/ΕΚ και τα πρότυπα ασφαλείας SIL3 και παραδίδεται με πιστοποιητικό CE.

Ελάχιστη δομική επίδραση

Ο ανελκυστήρας εμπορευμάτων της Cibes είναι μια λύση ανελκυστήρα με βίδα που χρειάζεται ένα pit μόνο 130 mm, χωρίς μηχανοστάσιο και απαιτεί χαμηλό ύψος κορυφής. Όλος ο εξοπλισμός που λειτουργεί με βίδα και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση χωρούν μέσα στον ανελκυστήρα φορτίου. Το καλύτερο όμως είναι ότι δεν απαιτείται χωριστό μηχανοστάσιο, πράγμα που ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στην κατασκευή του κτιρίου σας.

Ενώ οι συμβατικοί βιομηχανικοί ανελκυστήρες μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να εγκατασταθούν και απαιτούν σημαντικές κατασκευαστικές εργασίες, οι ανελκυστήρες προϊόντων μας μπορούν να εγκατασταθούν σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Το μυστικό μας είναι το έτοιμο concept μας. Αυτό σημαίνει ότι ο ανελκυστήρας παραδίδεται σε έτοιμα στοιχεία με όλα όσα χρειάζεστε για την εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένου του φρεατίου.

Γρήγορη κατασκευή και παράδοση

Εγκατάσταση σε λίγες μόνο μέρες

Μειωμένο κόστος εργασίας

Ανελκυστήρες φορτίων με εξοικονόμηση χώρου

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των ανελκυστήρων μας είναι η σχεδίασή τους που εξοικονομεί χώρο. Το ανυψωτικό πλατφόρμας αποτελεί σχεδόν 70% του συνολικού απαιτούμενου χώρου, προσφέροντας τη δυνατότητα να χωρέσει σε μικρούς χώρους και να παρέχει περισσότερο χώρο για επιβάτες και εμπορεύματα σε σύγκριση με τους συμβατικούς ανελκυστήρες.

Προσθέστε αξία στην επιχείρησή σας

Αυξήστε την αποδοτικότητα και την προσβασιμότητα με ένα ανελκυστήρα αγαθών στην επιχείρησή σας. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε ανθρώπους και εμπορεύματα έως 1000kg. Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιχείρησής σας, ο ανελκυστήρας μας χρησιμοποιείται συχνά σε μια ευρεία γκάμα κτηρίων, από αποθήκες, καταστήματα και σιδηροδρομικούς σταθμούς έως εστιατόρια και εργοστάσια.

Πόσο κοστίζει ένας ανελκυστήρας εμπορευμάτων;

Η τιμή ενός ανελκυστήρα αγαθών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Όπως οι διαστάσεις, το ύψος και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Όταν αγοράζετε έναν ανελκυστήρα φορτίου, δεν θα πρέπει να λάβετε υπόψη μόνο το κόστος του ανελκυστήρα και την εγκατάστασή του, αλλά και πρόσθετες δαπάνες όπως αλλαγές κατασκευής, κόστος ενέργειας και κόστος συντήρησης. Για να σας δώσουμε μια συγκεκριμένη τιμή για την περίπτωση, πρέπει να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καλέστε μας στο 22210 94777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!


    μου για σκοπούς επικοινωνίας σχετικά με το παραπάνω αίτημα μου και περαιτέρω με την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.