Μειώστε τον κίνδυνο ατυχημάτων από την ανύψωση βαρέων εμπορευμάτων και αυξήστε την παραγωγικότητα προσθέτοντας έναν ανελκυστήρα εμπορευμάτων στο κτίριό σας. Μπορείτε να μετακινήσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια έως και 1000 κιλά αγαθών και ανθρώπων μεταξύ των ορόφων.

Kατάλογος προϊόντων Επαγγελματικών Ανελκυστήρων

Cibes A4000

Το Cibes A4000 παραδίδεται σε έτοιμα στοιχεία που μπορούν να εγκατασταθούν μέσα σε λίγες μέρες, με ελάχιστες κατασκευαστικές τροποποιήσεις. Επιπρόσθετα, ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός αυτού του μοντέλου ανελκυστήρα του επιτρέπει να τοποθετηθεί σε πολύ μικρούς και στενούς χώρους, όπως το αχρησιμοποίητο κενό στο κέντρο της σκάλας σας. Εάν επιλέξετε το Cibes A4000, θα αποκτήσετε μια άνετη, αξιόπιστη και όμορφα σχεδιασμένη λύση ανελκυστήρα, την οποία εσείς και η οικογένειά σας θα απολαύσετε για πολλά χρόνια.

Cibes A5000

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας Cibes A5000 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για ανελκυστήρες, που μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε νέα ή υπάρχοντα κτήρια χωρίς την ανάγκη για σημαντικές κατασκευαστικές εργασίες. Εξάλλου, ο διαχρονικός του σχεδιασμός ταιριάζει άψογα στα περισσότερα αρχιτεκτονικά μοντέλα, χάρη στην ευρεία ποικιλία επιλογών σε χρώματα και υλικά.

Cibes Air

Το Cibes Air συνδυάζει τον διαχρονικό σκανδιναβικό σχεδιασμό, την διαισθητική λειτουργία και τα φυσικά υλικά για να ενσωματωθεί αρμονικά στον εσωτερικό σας χώρο. Ο εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός του, σας παρέχει μια μοναδική εμπειρία χρήσης, όπου η μορφή και η λειτουργία συνεργάζονται για να κατευθύνουν τις αισθήσεις σας.

Cibes C1 Pure

Αναζητάτε μια άνετη και οικονομικά αποδοτική λύση ανελκυστήρα με αυτόματο έλεγχο; Ο C1 Pure είναι προσιτός, αποδοτικός στο χώρο και εύκολος στην εγκατάσταση, καθιστώντας τον μια εξαιρετική λύση ανελκυστήρα για δημόσια, εμπορικά και οικιστικά κτήρια.

Ανελκυστήρας εξωτερικού χώρου

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες μας είναι ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες, προσφέρουν άνετη πρόσβαση σε όλους τους ορόφους και δημιουργούν μια απρόσκοπτη ροή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που θα κάνει το εσωτερικό του σπιτιού σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Ανελκυστήρας εμπορευμάτων

Μειώστε τον κίνδυνο ατυχημάτων από την ανύψωση βαρέων εμπορευμάτων και αυξήστε την παραγωγικότητα προσθέτοντας έναν ανελκυστήρα εμπορευμάτων στο κτήριο σας. Μπορείτε να μετακινήσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια έως και 1000 κιλά αγαθών και ανθρώπων μεταξύ των ορόφων.