Καλύπτουμε κάθε ανάγκη προσβασιμότητας και κινητικότητας, από δημόσια έργα υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας έως έργα ιδιωτικών κατοικιών.

 

Ανελκυστήρας Σκάλας 03105

Περιοχή: Κύμη Ευβοίας Χρήση: Εσωτερικού Χώρου Τεχνική Περιγραφή: Αναβατόριο σκάλας Αυστριακής κατασκευής. Οι διαστάσεις καθίσματος είναι 650Χ450 και το ωφέλιμο φορτίο 165 kg. Η εγκατάσταση έγινε πάνω σε ξύλινα σκαλοπάτια, με όλες τις απαραίτητες τεχνικές παρατηρήσεις. Το χρώμα του καθίσματος είναι το καφέ και του υπόλοιπου μεταλλικού σκελετού το λευκό. Στις άκρες, το αναβατόριο κλίμακας, φέρει ασύρματα τηλεχειριστήρια                        

Aναβατόριο ΑΜΕΑ 02107

Περιοχή: Αγίους Αποστόλους, Ωρωπός Χρήση: Εξωτερικού χώρου Τεχνική περιγραφή: Αναβατόριο εξωτερικού χώρου 3 στάσεων. Η μελέτη έγινε βασισμένη την πλάγια στήριξη. Στον χώρο στάθμευσης του αναβατορίου (εισόγειο), δημιουργήθηκε πλαίσιο μεταλλικής κατασκευής , με επένδυση τσιμεντοσανίδας. Σκοπός αυτής της κατασκευής είναι η εξτρά ασφάλεια,που θα προσφέρει στον εξωτερικό χώρο, καθώς και η έκδοση πιστοποιητικού καλής λειτουργείας. Ο θάλαμος είναι βαμμένος σε χρώμα γκρι και αποτελείται από κρύσταλλα ασφαλείας 5mm.                        

Προσβασιμότητα στο Νερό 05102

Τοποθεσία: Γλυφά, Αλλόνησος Περιγραφή Έργου: Στην παραλία Γλυφά στο νησί της Αλλονήσου, δημιουργήθηκαν οι υποδομές για την αυτόνομη πρόσβαση στην θάλασσα. Η παραλία διαθέτει τα εξής: Αυτόνομο σύστημα πρόσβασης Seatrac  Αποδυτήρια ΑΜΕΑ  WC AMEA Ομπρέλες Σκίασης Ντους  Θέση στάθμευσης Τα Γλυφά βρίσκονται 10 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αλλονήσου, δίπλα στο λιμάνι Στενή Βάλα. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι εύκολη, επίσης υπάρχουν εστιατόρια, για μετά το μπάνιο.