Ο στόχος της εταιρείας

Η εταιρεία Bibikas Special ιδρύθηκε με στόχο τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας και της κινητικότητας των ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη. Όλοι μαζί θέλουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας και να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα πρόσβασης και μετακίνησης που αντιμετωπίζουν. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια αναβάθμισης των υφιστάμενων δομών και στη δημιουργία νέων, ώστε να γίνουμε μία πόλη που σέβεται και αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες της.

 

«Ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο στηρίζεται η εταιρεία είναι οι άνθρωποί της, τόσο εκείνοι που στελεχώνουν τα τμήματα διοίκησης, όσο και εκείνοι που αποτελούν τον καθρέφτη της προς τα έξω. Για τη Bibikas special, οι άνθρωποί της αποτελούν το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και συνεχή πηγή έμπνευσης για το παρόν και το μέλλον. Η δημιουργικότητα, ο σεβασμός, η ομαδικότητα και η ικανότητα εναρμονισμένης λειτουργίας αποτελούν διαχρονικές αξίες της εταιρείας μας διασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης των συνεργατών και των πελατών μας.

Επιδιώκουμε μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε να συμβάλουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνάνθρωπων μας.»