HDN – Hidden in the floor

Παρουσιάζουμε το HDN, έναν καινοτόμο ανελκυστήρα από την Liftup που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Αυτός ο ανελκυστήρας συνδυάζει κομψή αισθητική με στιβαρή κατασκευή, προσφέροντας πλήρη προσαρμοστικότητα στο περιβάλλον του. Όταν δεν χρησιμοποιείται ενεργά, ο ανελκυστήρας HDN κρύβεται διακριτικά στο δάπεδο, ευθυγραμμιζόμενος άψογα με το υπάρχον δάπεδο, δημιουργώντας ένα οπτικά ευχάριστο και χωρίς ακαταστασία περιβάλλον.

Φημισμένος για την εφευρετικότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό του, ο ανελκυστήρας HDN συνδυάζει αβίαστα τη μορφή, τη λειτουργία και την κομψότητα με ένα μόνο πάτημα. Κατά συνέπεια, έχει τεράστια απήχηση, ιδιαίτερα για χώρους εισόδου που διαθέτουν 1 ή 2 σκαλοπάτια, όπως καταστήματα και γραφεία.

Χάρη στον HDN, οι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων μπορούν να φιλοξενηθούν χωρίς συμβιβασμούς στη διαρρύθμιση ή το στυλ, ακόμη και σε χώρους με περιορισμένο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται καμία αναδιαμόρφωση για την τοποθέτηση του ανελκυστήρα, καθώς προσαρμόζεται εύκολα στην υπάρχουσα αισθητική του χώρου. Ο HDN μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα και κομψά σε οποιοδήποτε σχέδιο, εναρμονιζόμενος διακριτικά με το περιβάλλον του.

Kατάλογος προϊόντος

Σκανδιναβικός Σχεδιασμός

Αναφερεται στις σχεδιαστικές παραδοσεις και την αισθητική των σκανδιναβικών χωρών Δανία, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία και Σουηδία. Χαρακτηρίζεται από έμφαση στον μινιμαλισμό, τη λειτουργικότητα και την απλότητα, συχνά με μια φυσική ή υποτονική χρωματική παλέτα. Συχνά χρησιμοποιούνται υλικά όπως ξύλο, γυαλί και μέταλλο και ο σχεδιασμός συχνά ενσωματώνει φυσικά στοιχεία. Ο σκανδιναβικός σχεδιασμός είναι γνωστός για το ότι είναι καθαρός, μοντέρνος και οπτικά ελκυστικός. Συχνά συνδέεται με την έννοια του “hygge”, η οποία αναφέρεται στην αίσθηση της θαλπωρής και της άνεσης.

Σκανδιναβική ποιότητα

Το HDN μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στο περιβάλλον του για ένα πολυτελές, αλλά και απλό στυλ, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στα περισσότερα κτήρια – τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Στην καρδιά του Χέρνινγκ, μιας πόλης στην Γιουτλάνδη της Δανίας, βρίσκεται ένα ελκυστικό ιστορικό κτίριο που χτίστηκε το 1965. Επί του παρόντος, το κτίριο αυτό χρησιμεύει ως έδρα για μια διακεκριμένη εταιρεία μηχανικών και συμβούλων. Ενώ το αρχικό κόκκινο τούβλο της δεκαετίας του 1960 διατηρεί ακόμα τον χαρακτήρα του κτιρίου, έχουν γίνει σημαντικές μετατροπές. Η δομή έχει υποστεί εκτεταμένο εκσυγχρονισμό για την ενίσχυση της βιωσιμότητας και της προσβασιμότητας, ευθυγραμμίζοντάς την με τα σύγχρονα πρότυπα και εξασφαλίζοντας τη συνεχή της συνάφεια.

Το 2018, το κτήριο υποβλήθηκε σε σημαντική ανακαίνιση, με γνώμονα την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και αειφορίας. Σήμερα, καθώς περνάτε από την κύρια είσοδο, θα συναντήσετε μια λύση προσβασιμότητας που ενσωματώθηκε απρόσκοπτα από την Liftup. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο διακριτικά σχεδιασμένη που μπορεί να μην την προσέξετε καθόλου. Η πλατφόρμα ανύψωσης HDN είναι έξυπνα κρυμμένη μέσα στο δάπεδο, καμουφλαρισμένη επιδέξια με πλακάκια που συνδυάζονται τέλεια με το περιβάλλον δάπεδο, διατηρώντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα του κτηρίου σε απόλυτη αρμονία.

 1. Τα ίδια πλακάκια με το υπόλοιπο δάπεδο
 2. Πάνελ ασφαλείας περιμετρικά
 3. Τηλεχειριστήριο
 4. Κρυφό όταν δεν χρησιμοποιείται
 5. Προστασία από ανατροπή

“Είναι υπέροχο που όλοι μπορούν να εισέλθουν στο γραφείο, χωρίς να ανησυχούν για την προσβασιμότητα.”

Διακοπή έκτακτης ανάγκης στην πλατφόρμα:
ενεργοποιήστε τη διακοπή έκτακτης ανάγκης και η πλατφόρμα σταματά μια μη προβλεπόμενη κίνηση.

Πάνελ ασφαλείας: αποτρέπουν την αναπηρική καρέκλα και στις 3 ανοικτές πλευρές από το να κυλήσει όταν ανυψώνεται/κατεβαίνει η φόρμα πλάκας.

Το κλειστό σύστημα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο χτυπήματος από κινούμενα μέρη.

Προστασία από υπερφόρτωση:
Το βάρος στην πλατφόρμα πρέπει να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο. Σε περίπτωση υπερφόρτωσης, η πλατφόρμα σταματά.

Αθόρυβη κίνηση:
καθώς ο μηχανισμός ανύψωσης και ο κινητήρας βρίσκονται κάτω από το ανελκυστήρα, υπάρχει ελάχιστος θόρυβος λειτουργίας.

 • Κρυφό όταν χαμηλώνει
 • Στιβαρή σχεδίαση παρά την απλότητα του ανελκυστήρα
 • Απλός και εύκολος χειρισμός για όλους
 • Τα μηχανήματα είναι πλήρως προστατευμένα κάτω από τον ανελκυστήρα
 • Τα πάνελ ασφαλείας γύρω από την πλατφόρμα αποτρέπουν την κύλιση
 • Ουσιαστικά αθόρυβος κατά τη λειτουργία
 • Απαιτεί λιγότερο χώρο από μια ράμπα για μικρές διαφορές στάθμης
 • Εγκατάσταση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο

Υψηλή αισθητική για την καθημερινή ζωή

Ανοίξτε το σπίτι σας και φέρτε τους ανθρώπους κοντά με το HDN. Αυτή η λύση παρέχει πλήρη προσβασιμότητα σε όλα τα επίπεδα για όλη την οικογένεια και η διακριτική εγκατάσταση διατηρεί τους ανοιχτούς χώρους ενός σύγχρονου σπιτιού. Η συμμετοχικότητα που φέρνει το HDN σε ένα δωμάτιο προάγει την αίσθηση ανεξαρτησίας και ελευθερίας που χρειάζεται ο καθένας για να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Το όνομα “HDN”, το οποίο σημαίνει “HIDDEN”, είναι ταιριαστό αν το σκεφτείτε. Ο ανελκυστήρας είναι προσεκτικά κρυμμένος κάτω από πλακάκια που ταιριάζουν με ολόκληρο το δάπεδο, επιτυγχάνοντας μια απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο εσωτερικό. Επιπλέον, η προσθήκη πάνελ ασφαλείας στα πλαϊνά του ανελκυστήρα HDN αποδείχθηκε εξαιρετικά πολύτιμη, ειδικά με μικρά παιδιά στο νοικοκυριό. Χρησιμεύουν ως χαρακτηριστικό ασφαλείας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων, όπως το να κολλήσουν ή να πιαστούν μέσα ή από τον ανελκυστήρα.

 1. Ασύρματος τηλεφωνικός σταθμός τοποθετημένος στον τοίχο
 2. Πίνακες ασφαλείας περιμετρικά
 3. Αντίστοιχες σανίδες δαπέδου
 4. Αόρατο όταν δεν χρησιμοποιείται
 5. Προστασία από ανατροπή

Απολαύστε ένα σπίτι απαλλαγμένο από σημαντικά εμπόδια, επιτρέποντας σε όλους να περιηγηθούν στην καθημερινότητά τους με ευκολία και αυτοπεποίθηση.

 • Για τέλεια ολοκληρωμένη εμφάνιση, τοποθετήστε τις δικές σας ταιριαστές σανίδες δαπέδου στην πλατφόρμα. (Στάνταρ: αντιολισθητικό λινέλαιο, αλουμινένια σκακιέρα, κόντρα πλακέ βάση, μοκέτα με σύμβολο αναπηρικού αμαξιδίου, βάση, αλουμίνιο 6 mm (προετοιμασμένο για πλακάκια) ή κανένα δάπεδο).
 • Μονόδρομοι ή αμφίδρομοι (εξωτερικοί) τηλεφωνικοί σταθμοί – ενσύρματοι/ασύρματοι – για επίτοιχη τοποθέτηση ή ελεύθερη στήλη.
 • Οι τοποθετημένοι σταθμοί κλήσης μπορούν να εγκατασταθούν είτε στην δεξιά πλευρά, στην αριστερή πλευρά ή στην απέναντι πλευρά του της προσέγγισης.
 • Εξαρτάται από εσάς.
 • Επιλέξτε μεταξύ μοντέλων με έξοδο από την κοντή πλευρά ή από την μακρά πλευρά.
 • Επιλέξτε ανάμεσα σε μοντέλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.
 • Διαμορφώστε τον ανελκυστήρα με πόρτα ασφαλείας στο επάνω επίπεδο για προστασία από ανατροπή.
 • Οι νέες αναστρέψιμες πόρτες επιτρέπουν επιτόπου την επιλογή ανοίγματος από την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά.
 • Επιλέξτε την επιλογή να έχετε μαζί σας ένα ή περισσότερα τηλεχειριστήρια, ώστε να είναι εύκολη και βολική η κλήση του ανελκυστήρα.
 • Επιλογή κλειδώματος με κλειδί on/off για την αποφυγή ατυχημάτων π.χ. σε δημόσιους χώρους.

Ανυψωτική ικανότητα: 400 kg/2 άτομα.
Ταχύτητα ανύψωσης: 20 mm/sec.
Ύψος ανύψωσης: 0 – 500 mm
Μεγέθη πλατφόρμας: 900/1000/1100 x 1400 mm
Θόρυβος: < 70 dB
Βάρος: 110 kg
Κύκλος λειτουργίας: 2 λεπτά λειτουργίας κάθε 18 λεπτά.
Τροφοδοσία ρεύματος: V/50 Hz/min. 10 A
Έγκριση: CE σήμανση 2006/42/ΕΚ (οδηγία για τα μηχανήματα)

Πιστοποίηση ISO

Η Liftup είναι πιστοποιημένη κατά ISO σύμφωνα με το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001. Το πιστοποιητικό έχει επιτευχθεί με τη συμφωνία για συνεχή και περιοδική αξιολόγηση από έναν τρίτο φορέα αξιολόγησης που επανεξετάζει και ελέγχει τον οργανισμό για να διασφαλίσει ότι ακολουθούνται οι διαδικασίες ποιότητας. Είναι η διαβεβαίωσή σας ότι παρέχουμε σταθερά ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, καθώς και στις ισχύουσες ανά πάσα στιγμή νομικές απαιτήσεις.

Καλέστε μας στο 22210 94777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!


  μου για σκοπούς επικοινωνίας σχετικά με το παραπάνω αίτημα μου και περαιτέρω με την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.