Ράμπες Οχήματος

Το design δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται με γυμνό μάτι. Για εμάς, ο σχεδιασμός αφορά εξίσου την κατανόηση των αναγκών του πελάτη και την εξεύρεση λύσεων για καθημερινή χρήση. Λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή, τις μετακινήσεις και
την εργασία.

Τα προϊόντα μας είναι πάντα απλά και κομψά, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά που ταιριάζουν καλά σε όλους τους τύπους περιβάλλοντος.

Η έμπνευσή μας προέρχεται από το σχεδιασμό ενός ποιοτικού προϊόντος, με απλό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ είναι λειτουργικό για τη χρήση από τους πελάτες μας.

Kατάλογος προϊόντων Ραμπών Πρόσβασης

Οι ράμπες μεταφοράς και οι ράμπες πίσω πλευράς έχουν μοναδική επεξεργασία επιφάνειας που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και καθιστά τη φόρτωση και εκφόρτωση απλή και ασφαλή. Οι οπές στο πλέγμα αφήνουν να περάσει το χιόνι, η βροχή και η βρωμιά επιτρέποντας καλή ορατότητα στο όχημα από πίσω, καθώς και διατηρώντας το εσωτερικό του οχήματός σας όσο το δυνατόν πιο καθαρό. Οι ράμπες μπορούν να παραγγελθούν με τρεις διαφορετικές επιφάνειες, κανονικό πλέγμα, στενό πλέγμα ή με συνδυασμό καρό και πλέγματος στην πλατφόρμα.

Τυπικό πλέγμα

Ράμπες Οχήματος

Στενό πλέγμα

Ράμπες Οχήματος

Checkers Plates On Side

Ράμπες Οχήματος

Για την ασφάλειά σας, η iRamp έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. 17 του ΟΗΕ.

Η ράμπα και οι στερεώσεις της άντεξαν με επιτυχία το φορτίο μιας δοκιμής επιβράδυνσης με έλκηθρο 20G (30ms).

Ράμπες Οχήματος

Καλέστε μας στο 22210 94777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!


    μου για σκοπούς επικοινωνίας σχετικά με το παραπάνω αίτημα μου και περαιτέρω με την Πολιτική Απορρήτου του ιστότοπου.