Ανελκυστήρας Σκάλας

Το σύστημα ανελκυστήρας σκάλας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθάει τους χρήστες όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν δυσκολία κατά την ανάβαση σε σκάλες. Κατασκευάζεται κατά παραγγελία για κάθε μεμονωμένη εφαρμογή, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική σκάλα. Το σύστημα ανελκυστήρας σκάλας είναι διαθέσιμο σε ποικίλους τύπους, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη ξεχωριστά.

 

Ανελκυστήρας Πλατφόρμας

Το σύστημα ανελκυστήρας πλατφόρμας έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να κινούνται με αυτονομία, ασφάλεια και άνεση, προσφέροντας πρόσβαση σε οποιοδήποτε κτίριο στο οποίο η εγκατάσταση ή η χρήση ενός συμβατικού ανελκυστήρα δεν είναι δυνατή. Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο είτε στο δάπεδο. Είναι η ιδανική λύση για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

 

Aναβατόριο ΑΜΕΑ

Το αναβατόριο ΑΜΕΑ σύστημα κατακόρυφης μεταφοράς είναι ένα νέο υδραυλικό σύστημα ανύψωσης που έχει σχεδιαστεί για χρήστες με περιορισμένη κινητικότητα, επιτρέποντας την πρόσβαση σε κτίρια όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή η λειτουργία ανελκυστήρα. Πρόκειται για την οικονομικότερη λύση κάθετης μεταφοράς έως και 7 μέτρα. Το σύστημα απαιτεί ελάχιστο χώρο και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για εξωτερικές εφαρμογές.

 

Ράμπες Πρόσβασης

Οι ράμπες πρόσβασης (αναβατόρια) εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση σε άτομα με αμαξίδια, άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα. Με τη δική σας συνεργασία, σχεδιάζουμε την ιδανική ράμπα που διασφαλίζει το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης σε όλους τους συνανθρώπους μας!

 

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Νέα, ολοκληρωμένα συστήματα οριζόντιας μεταφοράς, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για χρήστες με ορισμένες αναπηρίες ή κινητικά προβλήματα επιτρέποντάς τους την πρόσβαση στη θάλασσα με αυτόνομες και καινοτόμες λύσεις.

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με σκοπό να προσφέρουν αυτονομία στον χρήστη ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του. Στόχος μας είναι η κάθε είδους κάλυψη προσβασιμότητας και κινητικότητας.