Αρθρωτές Ράμπες

Οι ράμπες πρόσβασης (αναβατόρια) εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση σε άτομα με αμαξίδια, άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα. Με τη δική σας συνεργασία, σχεδιάζουμε την ιδανική ράμπα που διασφαλίζει το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης σε όλους τους συνανθρώπους μας!

Kατάλογος προϊόντων Ραμπών Ατόμων & Αμαξιδίων

I Ramp Carbon

Φορητές Ράμπες

Ζήστε την εμπειρία της απρόσκοπτης προσβασιμότητας – επιλέξτε την τέλεια ράμπα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και αποκτήστε πρόσβαση σε κάθε χώρο με ευκολία.

Οι φορητές ράμπες μας προσφέρουν ευελιξία σε σταθερές, πτυσσόμενες και τηλεσκοπικές επιλογές για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες σας σε προσβασιμότητα.

Δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλειά σας: Εξαιρετική ολισθητική αντίσταση για περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια. Η ψυχική σας ηρεμία είναι η δέσμευσή μας.

Rubber Ramp

Ράμπες Κατωφλίου

Όταν είσαι υγιής και υπερβαίνεις ένα κατώφλι, συχνά δεν είναι πρόβλημα. Εάν η κινητικότητά σας είναι μειωμένη (π.χ. όταν χρησιμοποιείτε περιπατητήρα ή αναπηρικό αμαξίδιο), τότε τα
κατώφλια μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο και να
δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι ράμπες κατωφλιού και οι πλάκες κάλυψης είναι η λύση σε πολλά εμπόδια. Μπορούμε να προσφέρουμε ράμπες κατωφλιού από αλουμίνιο, καουτσούκ και ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Αρθρωτές Ράμπες

Αρθρωτές Ράμπες

Ένα πλήρες σύστημα κατασκευής. Όλα τα σπίτια και τα κτήρια είναι διαφορετικά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σπονδυλωτές ράμπες μας διατίθενται σε διάφορα σχέδια για να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Σταθερή Ράμπα

Σταθερή Ράμπα Κατωφλίου

Μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε τα σχετικά υψηλά επίπεδα με μια ράμπα κίνησης.

Η ράμπα διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για να ταιριάζει στο σπίτι σας.

Το στρώμα της επιφάνειας είναι αντιολισθητικό.Ράμπες Οχήματος

Ράμπες Οχήματος

Οι ράμπες οχημάτων μας έχουν μοναδική επεξεργασία επιφάνειας που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και καθιστά τη φόρτωση και εκφόρτωση ασφαλή και εύκολη.

Στερεώνονται στο αυτοκίνητο με τις πλάκες στερέωσης δαπέδου μας και η ράμπα μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί με ένα εύκολο βήμα.

Οι διατρήσεις επιτρέπουν στον οδηγό να βλέπει μέσα από την αναδιπλωμένη ράμπα στον καθρέφτη.