Ράμπες Οχήματος

Οι ράμπες οχημάτων μας έχουν μοναδική επεξεργασία επιφάνειας που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και καθιστά τη φόρτωση και εκφόρτωση ασφαλή και εύκολη. Στερεώνονται στο αυτοκίνητο με τις πλάκες στερέωσης δαπέδου μας και η ράμπα μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί με ένα εύκολο βήμα. Οι διατρήσεις επιτρέπουν στον οδηγό να βλέπει μέσα από την αναδιπλωμένη ράμπα στον καθρέφτη.

Ράμπες Οχήματος

iRAMP Οχήματος 2 ή 3 Τμημάτων

Το design δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται με γυμνό μάτι. Για εμάς, ο σχεδιασμός αφορά εξίσου την κατανόηση των αναγκών του πελάτη και την εξεύρεση λύσεων για καθημερινή χρήση. Λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή, τις μετακινήσεις και
την εργασία. Τα προϊόντα μας είναι πάντα απλά και κομψά, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά που ταιριάζουν καλά σε όλους τους τύπους περιβάλλοντος.

Η έμπνευσή μας προέρχεται από το σχεδιασμό ενός ποιοτικού προϊόντος, με απλό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ είναι λειτουργικό για τη χρήση από τους πελάτες μας.

Ράμπες Οχήματος

Ράμπες Φόρτωσης

Διάτρητες ράμπες κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό που μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Κατασκευάζουμε επίσης ειδικά προσαρμοσμένες ράμπες κατόπιν αιτήματος.